Rhijnauwen 62, Rijswijk

Description

EEN UNIEKE KANS EEN KAVEL OP EEN TOP LOCATIE! UW EIGEN DROOMHUIS BOUWEN!

MET TROTS BIEDEN WIJ DIT MOOI AAN VAARWATER GELEGEN PERCEEL VOOR HET REALISEREN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING IN HET VILLAPARK EIKELENBURGH. HEEFT U ALTIJD AL GEDROOMD VAN EEN VILLA GEHEEL NAAR UW WENS EN SMAAK, DIT IS UW KANS!

Kavel:
De kavel heeft een oppervlakte van maar liefst 622m2 gelegen aan vaarwater die in verbinding staat met de Zweth. U kunt vanaf uw kavel eenvoudig varen naar het Westland en Delft.
Een omgevingsvergunning is verleend voor het realiseren van een luxe villa met een gebruiksoppervlak van 242m2. Het is dus aan u om eigen invulling te geven aan de wijze waarop de woning wordt afgebouwd. Ter inspiratie bieden wij u 3D impressies van de mogelijkheden.

Locatie:
Villapark Eikelenburgh is een ruim opgezette groene wijk met woningen ontworpen in de aantrekkelijke jaren 30 stijl. De wijk is bijna voltooid, de laatste woningen worden op dit moment nog gerealiseerd. De wijk zelf heeft een vreedzame uitstraling en is kinderrijk. Er zijn diverse speeltuinen in de wijk te vinden. In de nabije omgeving treft u parken, scholen, kinderdagverblijven, winkels, winkelcentrum Wateringen, het populaire winkelcentrum In de Boogaard is momenteel in transitie en veranderd in een aantrekkelijk multifunctioneel winkelcentrum. Verder treft u een kinderboerderij, diverse sport,- en recreatievoorzieningen nabij.
De gunstige ligging van de wijk kenmerkt zich door de praktische ligging t.o.v. de uitvalswegen (A-4, A-13 en de N211) en aansluiting met het openbaar vervoer waaronder het NS-station Rijswijk.
Gemeente Rijswijk is in 2021 uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland. De prachtige parken, de Landgoederenzone met zijn unieke buitenplaatsen en groene wijken creëren een bijzondere omgeving binnen een stedelijk gebied.

Bijzonderheden:
- Bouwkavel van 622m2 (vol eigendom);
- Omgevingsvergunning ten behoeve van een woning van 242m2, het bouwplan is ter overname;
- Een palenplan onderdeel van de fundering is gerealiseerd (inbegrepen in de koopsom);
- Bestemmingsplan staat een woning toe met een maximale bouwhoogte van 12 meter, goothoogte 6 meter, bouwdiepte 15 meter;
- Toekomstgerichte, energievriendelijke woning te realiseren;
- Mogelijkheid tot een nul op de meterwoning;
- Diverse speeltuinen in de buurt;
- Ligt aan vaarwater;
- Fraai uitzicht;
- Rustige ligging

Wat zijn de voordelen van een eigen woning bouwen?
Met name dat de woning naar uw smaak en wensen wordt gerealiseerd, ten tweede alles is gloednieuw! Een nieuw huis heeft de meest up-to-date technologie en energie-efficiëntie, u kunt het ontwerpen zoals u het wilt, van type schroef tot aan dakbedekking, het kiezen van de kleuren, vloeren, tuin en nog veel meer.

Bent u geïnteresseerd maar weet u niet welke stappen u moet ondernemen? Neemt u dan gerust contact op met iSee makelaars wij helpen u graag verder op weg.

Details

Price
€ 850.000 v.o.n.
Status
Available
Acceptance
In consultation

Build

Build type
Existing

Surface and volume

Plot surface
622m²

Layout

Exterior areas

Location
On the waterfront, In residental area, Clear view, Near waterway

Location

[ { "address": "Rhijnauwen 62", "zipCode": "2286 NH", "city": "Rijswijk", "lat": 52.0279335, "lng": 4.2998028, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?